• Mossberg golyós és sörétes fegyverek forgalmazása!!!Mossberg golyós és sörétes fegyverek forgalmazása!!!
 • A fegyveres és rendészeti szervek tagjainak 10% kedvezmény a Mechanix Wear kesztyűkből!!!A fegyveres és rendészeti szervek tagjainak 10% kedvezmény a Mechanix Wear kesztyűkből!!!
  A kedvezmény csak személyes vásárlás esetén érvényes!
 • Snugpak hálózsákok és egyéb termékek!Snugpak hálózsákok és egyéb termékek!
 • Airsoft és Gáz-riasztó fegyverek széles választékban!!Airsoft és Gáz-riasztó fegyverek széles választékban!!
 • Fobus fegyvertokok széles választéka!Fobus fegyvertokok széles választéka!
 • Winchester fegyverek és lőszerek szakkereskedése!Winchester fegyverek és lőszerek szakkereskedése!
  Browning vadászfegyverek forgalmazása!
 • Dögcédula dombornyomás!Dögcédula dombornyomás!
  Fekete, ezüst és arany színű alapra.
 • Vadász Ruházat, Sörétes, Golyós Vadászfegyverek és Lőszerek Nagy Választékban!!!Vadász Ruházat, Sörétes, Golyós Vadászfegyverek és Lőszerek Nagy Választékban!!!

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

A www.militari.hu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!

A honlapunkon található képek tájékoztató jellegűek, ettől a valós termék eltérhet, de jellegében hasonlatos.

Egyedi gyártású termékek esetében a hatályos jogszabályokban megfelelően nem áll módunkban elállni a rendeléstől a legyártást követően (lásd dögcédula dombornyomás). A dombornyomás következtében, tekintve, hogy a felületet fizikai nyomásnak tesszük ki, a dögcédula felülete karcolódik/karcolódhat, ez természetesen a jellegét és mondanivalóját/lényegét nem befolyásolja mivel nem ékszerről van szó. Az aranyszínű illetve fekete cédulák nem anyagukban színezettek, hanem felületük bevont, így sajnos az eljárás következtében a bevonat lepattogzik/lepattogzhat, ami ad egy patinát a lemeznek, de a termék lényegét és hasznosságát tekintve nem befolyásolja azt.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház katonai ruházatot, katonai kiegészítőket, túra felszereléseket és kiegészítőket, íjakat, íjászathoz kiegészítőket, airsoft fegyvereket és kiegészítőket, gáz- és riasztó fegyvereket, légfegyvereket, gumilövedékes fegyvereket és ezekhez lőszereket valamint engedélyhez kötött fegyvereket és lőszereket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek. A megjelenített termékek online vagy boltjainkban személyesen rendelhetőek meg. A házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák. Átvehetők házhozszállítással (utánvéttel) vagy személyesen.

Fegyver és lőszer (töltény) vásárlása kizárólag személyesen lehetséges! Az engedélyhez kötött fegyverek és lőszerek megvásárlásához a megfelelő fegyvertartási engedély felmutatása szükséges.

Az általunk árusított összes fegyver a műszaki megfelelőséget igazoló MKH-kártyával (tanúsítvány) rendelkezik. Ez az árban benne foglaltatik.

A feltüntetett áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák, de a házhoz szállítás költségét (postai díj) nem. A szállítási díjakról a "Szállítási feltételek" menüpontban tájékozódhat.

A webáruházban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek. Üzleteink külön árakkal és akciókkal dolgoznak. Az üzleteinkben való személyes vásárlás esetén, a webáruházban szereplő árak csak írásos megrendelés esetén érvényesek.

Garancia

Termékeinkre garanciát a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletnek megfelelően vállalunk. Meghibásodás esetén a garancia levélben található szervizek bármelyikében személyesen vagy telefonon tájékoztatják a teendőkről, illetve elérhetőségeink valamelyikén is tájékoztatást nyújtunk.

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!